tavenu en young tavenu op de planken in the longhorn

‘De sleutel van het kwaad’ is geschreven door J. Jonker-Spijker en bewerkt door Alice Bosman, die ook de regie voor haar rekening neemt. Het stuk zit vol met egoïstische mensen en gekke typetjes, waardoor er genoeg te lachen valt. Daarnaast kan het publiek de hersenen laten kraken, want wie van de personages gaat er over lijken om de sleutel van het kwaad in handen te krijgen?

‘Blijven lachen in het ziekenhuis’ is geschreven door Makoenders – Wouter van Schie en bewerkt door Alice Bosman, die ook regisseert. In dit vrolijke stuk zijn twee verpleegsters hun werk zo zat dat ze besluiten om te solliciteren als cliniclown. Dat verloopt echter heel anders dan verwacht en leidt tot tal van komische situaties, waarbij speelsters Yenna Terhorst, Veronique Niens en Maud Hutten bewust de interactie opzoeken met het publiek. Dat doen ze zo overtuigend dat niemand zijn gezicht in de plooi kan houden. Een knappe prestatie, helemaal omdat ze alle drie hun debuut maken bij Young Tavenu.

Toegangskaarten zijn aan de zaal verkrijgbaar voor 7,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar betalen 4 euro per persoon. De bezoekers krijgen de mogelijkheid om aan de zaal donateur te worden van Tavenu. In dat geval ontvangen ze twee kaarten voor 10 euro. Meer informatie over de toneelvoorstelling en de spelers is te vinden via de Facebookpagina van Tavenu.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.