Home / archiefcentraal / sv raalte vr1 wint van koploper emos

sv raalte vr1 wint van koploper emos

Na 45 minuten voetbal stonden de dames van SV Raalte al met 3-0 voor en leek de buit al binnen te zijn. In de tweede helft werd en nog volop gescoord en de eindstand was uiteindelijk 5-3 in het voordeel van de Raalter dames. Door deze overwinning staat VIOS Beltrum VR1 weer bovenaan in de 3e klasse G met 38 punten uit 17 wedstrijden, gevolgd door de vrouwen van RKSV EMOS (36 punten) en SV Raalte (ook 36 punten, maar een minder doelsaldo dan EMOS).

Het blijft dus ontzettend spannend bovenin de 3e klasse G. De dames van SV Raalte hebben al een periode gepakt en spelen dus bij het mislopen van het kampioenschap nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse.
 
Meer foto’s van deze wedstrijd zijn te vinden op de Facebook pagina van SV Raalte.
 
[facebookpost url=”https://www.facebook.com/svraalte/posts/1449556281745783″]

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.