Home / archiefcentraal / sv raalte organiseert handbalreunie

sv raalte organiseert handbalreunie

SV Raalte bestaat dit jaar alweer 80 jaar. Een mooi moment om oude bekenden weer eens terug te zien onder het genot van een hapje en een drankje. Daarom wordt er op zaterdag 29 april 2017 in het clubhuis van SV Raalte een handbalreünie georganiseerd. Alle leden en oud leden van de handbal en hun partners zijn welkom. Ook oud bestuurders, trainers, leiders en scheidsrechters zijn van harte welkom.

Dus: ben jij of ken jij iemand die actief is geweest bij de handbaltak van SV Raalte, geef je dan nu op voor de handbalreünie via www.svraalte.nl/handbalreunie en geef het ook door aan je (oud) teamgenoten, leiders, bestuurders, scheidsrechters etc., zodat we er met zoveel mogelijk oude bekenden een gezellige reünie van kunnen maken. Dus speur de oude telefoonboekjes en adressenlijsten nog eens door en zegt het voort!

Handbalreünie SV Raalte
Wanneer?
Zaterdag 29 april 2017
Hoe laat? 15.00 uur – 21.00 uur
Waar? Kantine SV Raalte, Jan van Arkelstraat 2 in Raalte

Geef je nu op via onze website: www.svraalte.nl/handbalreunie

Lees ook

‘Jackie en Oopjen’ en ‘Emma’ in Holstohus

OLST – Het Filmhuis Olst toont vrijdag 24 september na een lange corona-onderbreking weer twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.