sv raalte 1 verliest van nieuw heeten

Vooral in de eerste helft liet SV Raalte zich de kaas van het brood eten waardoor een veel feller Nieuw Heeten in het eerste half uur al twee keer wist te scoren.
 
Een veel gehoord geluid langs de kant was dat het aan de spelers van SV Raalte niet te zien was dat er nog om het kampioenschap gespeeld wordt. De échte wil om te winnen ontbrak, en die wil om te winnen was vooral in de eerste helft bij Nieuw Heeten wel aanwezig. Hoewel Nieuw Heeten niet goed aan het voetballen was, werden de duels wel gewonnen.
 
Na rust was duidelijk te zien dat het constant drukzetten van Nieuw Heeten veel kracht kostte en Raalte kwam meer aan het voetballen, maar tot echt gevaarlijke mogelijkheden leidde dit niet. Tot Raalte in de 53e minuut een penalty kreeg. De keeper van Nieuw Heeten wist deze strafschop van Marnix van Santen echter buiten het doel te houden, waardoor de 0-2 op het scorebord bleef staan. Raalte bleef op zoek naar een doelpunt, maar werd niet beloond. In de 89e minuut gooide Nieuw Heeten de wedstrijd in het slot door uit een counter de 0-3 te maken. Vooral op basis van de eerste helft een verdiende overwinning voor de ploeg van trainer Harold Sneller.
 
Duur puntverlies voor SV Raalte, aangezien het kampioenschap nu ineens heel ver weg is met 4 punten achterstand op koploper Sportclub Deventer en 3 punten achterstand op de nummer 2 SV Terwolde. De komende twee wedstrijden gaat duidelijk worden waar SV Raalte 1 staat: volgende week spelen ze uit tegen koploper Sportclub Deventer en een week later komen de heren van Terwolde op bezoek in Raalte. Spannende en héle belangrijke weken.
 
Meer foto’s van de wedstrijd zijn te vinden op de Facebookpagina van SV Raalte.
 
[facebookpost url=”https://staging2.facebook.com/svraalte/posts/1449573558410722″]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.