survivalrun wesepe op naar de 2000 deelnemers

Net als andere jaren zijn er natuurlijk weer een paar mooie nieuwe hindernissen aan de run toegevoegd die zullen zorgen voor veel spektakel en een mooie strijd in de wedstrijdklassen en voor extra plezier en voldoening bij de recreant.

Als eerste zullen van 10.00 tot 12.00 uur de verschillende wedstrij categorieën in groepen van start gaan. Als de wedstrijdlopers zich allemaal op het parcours begeven, starten vanaf 12.00 uur de recreanten. Zij leggen ofwel individueel of in groepsverband het survivalparcours van 5 of 7 km af.  Natuurlijk staan er tussen de recreanten ook super gemotiveerde en fanatieke survivalatleten aan de start. Echter een groot deel van de recreanten doet mee voor de kick, de uitdaging en de lol die de survival met zich meebrengt. Rond 16.30 verwachten we de bezemloper bij de finish te begroeten, wat inhoudt: einde survivalrun.

Hindernissen
Het hele parcours is goed met de fiets te volgen, zodat de deelnemers flink aangemoedigd kunnen worden op de momenten die het zwaarst zijn. Natuurlijk ontbreken ook dit jaar de grote kraanhindernis en een aantal zware combinatiehindernissen niet. Deze hindernissen zijn een echte aanrader voor de toeschouwer.  De routebeschrijving en info over de deelnemers is te vinden bij Het Wapen van Wesepe tegenover de kerk. Vanwege het overvolle deelnemersveld is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de run van 5 of 7 km.

Voor de survivalatleten in de dop is er weer de INI-MINI run, waar men menig natuurtalent aan het werk kan zien. Het zal weer een parcours worden van ongeveer 1 km met daarin kleine klim-, kruip- en klauterobjecten. Deelname is mogelijk voor alle bikkels vanaf 4 t/m 7 jaar. De finish is op het echte finishterrein en daar worden de jongste onder ons, als ware helden, binnengehaald. Het is nog mogelijk om op de dag zelf in te schrijven voor de INI-MINI run. De start voor deze kleine toppers staat gepland om 14.30.

Parkeren
De organisatie hoopt dat toeschouwers op 26 maart allemaal de weg naar Wesepe vinden om dit geweldige sportevenement mee te maken. In en om Wesepe is op de dag van de run bewegwijzering aanwezig om bezoekers naar de verschillende parkeergelegenheden en het start/finish terrein te leiden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.