statushouders raalte ondertekenen participatieverklaring

Tijdens de bijeenkomst bleek dat de statushouders de normen en waarden niet alleen kennen, maar was er ook veel energie om mee te werken en participeren in onze samenleving. Dat doen ze al door bijvoorbeeld lid te zijn van een sportvereniging, vrijwilligerswerk te doen in de zorg of mee te doen aan NLdoet.

Wethouder Jacques van Loevezijn was bij de ondertekening aanwezig: “Ik wil alle inwoners van onze gemeente oproepen om onze nieuwe inwoners te helpen en te betrekken bij activiteiten in de buurt en hun mogelijkheden te bieden voor (vrijwilligers)werk. Op deze manier kunnen ze zo snel mogelijk meedoen in onze samenleving.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.