spek de clubkas

De Rabobank verdeelt een flink sponsorbedrag over de plaatselijke verenigingen op basis van het aantal stemmen. Elke stem is geld waard voor de vereniging. Tennisvereniging ’t Melkhuussie in Hoonhorst kan je steun heel goed gebruiken. De vereniging wil met het vrijgekomen bedrag de instroom van jeugdleden stimuleren. Daarnaast is het belangrijk dat ook ouderen fit blijven door te gaan tennissen bij deze gezellige club.

Je kunt hier je stem uitbrengen, vóór 20 maart. Direct lid worden van de tennisvereniging kan ook, via info@melkhuussie.nl. Bezoek staging2.melkhuussie.nl voor meer informatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.