snoeien met leo in olst

Het is inmiddels een begrip, Snoeien met Leo. Iedereen kent wel iemand die de snoeicursus ooit al eens heeft gedaan of zelf heeft willen doen.  Nu hier is jouw kans om je tuin nog meer tot zijn recht te laten komen, want dat is wat je doet bij het snoeien. 

De cursusleider, Leo Roelvink, heeft jaren gewerkt bij de gemeente Olst in het onderhoud van al het groen. Leo geniet nu van zijn pensioen en wil zijn deskundigheid en passie graag met u delen.

Tijdens de theorieles besteedt Leo aandacht aan de beginselen van het snoeien en ook aan het waarom van het snoeien. Het gaat er immers niet alleen om de grootte van de struik in toom te houden, het gaat ook om het behouden van een mooie vorm en het bevorderen van de bloei. Eigenlijk komen alle soorten planten, heesters en bomen aan de orde. Een uitzondering hierop vormen de fruitbomen.

De theorieavond wordt gehouden in het Holstohus, de praktijklessen natuurlijk buiten op locatie. Als cursisten dat leuk vinden in eigen tuin, maar het is ook mogelijk om ergens anders de theorie in praktijk te brengen. In overleg met de cursisten wordt bepaald waar de praktijklessen worden gehouden. Aanmelden bij pheebink@deltion.nl

Tijdstip: Donderdag 16 maart theorie-avond om 20.00 uur, 
Zaterdag 25 maart, 1 april en 8 april praktijk van 10.00-12.00 uur.

Locatie: Theorie Holstohus
Praktijk op locatie bij de deelnemers.

Kosten: € 10,00 voor NUT-leden en € 15,00 voor niet-leden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.