scrum swingt op whisky en tobacco

Single Malt Folk heet de theatertour van de folkband. En het café dat ze het podium optoveren heet Dirty Glass, het smerige glas.

Ze begonnen kalm, de zevenkoppige band “omdat ze gisteravond hadden doorgezakt”, maar met een pilsje hier en een wiskytje daar, nam het tempo toe met na de pauze een publiek dat het laatste kwartier niet op de stoel ging zitten.

Naast dat het muzikaal een feest was voor de liefhebber van folk (fluit, doedelzak, viool), werd het ook meer en meer een kroegavond. Scrum liet een fles whisky uitschenken en had een proeverij achteraf georganiseerd.

Van katholiek vasten en sallands veertig dagen geen alcohol was weinig te merken. Het werd mooi laat. Dus zal Scrum morgen haar programma vast weer kalm beginnen en lekker opbouwen naar een pittig Schots hoogtepunt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.