saxion open in deventer

Het is de laatste Open Dag van Saxion op de locatie Deventer van dit studiejaar. Bij veel opleidingen worden voorlichtingen gegeven. Ook zijn er speciale bijeenkomsten voor vwo’ers en mbo’ers, die een hbo-opleiding willen gaan volgen. Studiezoekers, die nog twijfelen, kunnen op de vernieuwde oriëntatiemarkt meer informatie krijgen over de verschillende interessegebieden van Saxion: Economie, Management & Organisatie; Life Science, Design & Technology; ICT & Media en Gedrag; Onderwijs, Gezondheid & Welzijn.

Meer info over de nieuwe studieroute Klimaat en Management

Klimaatverandering is volop in het nieuws. Er is behoefte aan professionals die oplossingen bedenken voor vraagstukken rond dit thema. De vierjarige studieroute Klimaat en Management leidt deze professionals op. In september 2017 gaat de studie in Deventer van start en tijdens Saxion Open is hierover meer informatie te verkrijgen. 

Saxion brengt technologie tot leven

Tijdens de Open Dag ontdekken studiekiezers hoe Saxion in haar opleidingen inspeelt op technologische ontwikkelingen die actueel zijn binnen het vakgebied. Bijvoorbeeld bij de opleiding Archeologie. Daar is te zien hoe studenten een gehavend zwaard reconstrueren en dit presenteren in een digitale hologramvitrine. Daarnaast laten studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie zien hoe zij robotjes inzetten bij onderzoek voor Brain & Technology.

Inschrijven via Studielink

Geïnteresseerden kunnen zich tijdens de open dag ter plekke voor een opleiding van Saxion aanmelden met hulp van aanmeldcoaches. Ze moeten dan wel hun DigiD kennen. Studenten die in september 2017 met een opleiding willen starten, melden zich uiterlijk op 1 mei aan. Na aanmelding krijgen zij een uitnodiging voor de verplichte Studiekeuzecheck.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op staging2.saxion.nl/opendagen. Via deze website kunnen aspirant-studenten zich ook aanmelden voor de Saxion Open en maken zij kans op het winnen van een leuke gadget.

Saxion Enschede ligt vlakbij het centrum en het station. Geadviseerd wordt met het openbaar vervoer te komen. Er zijn beperkte parkeermogelijkheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.