salvora slaat dubbelslag met komst jan van uitert

Van Uitert werkt in zijn rol als voorzitter van de TC mee aan het inventariseren van talent binnen de vereniging en het samenstellen van de teams. “Verder gaan we ook bekijken of de doorstroming van talenten naar een hoger niveau al bevorderd kan worden”, vertelt hij. “Tevens zal ik plaatsnemen in het bestuur en ga hierin meewerken aan het voorbereiden van het nieuwe beleidsplan van Salvora.”

Drie seizoenen
Vanaf het seizoen 2017-2018 hebben Van Uitert en Salvora afgesproken dat hij één keer per week een (opleidings)team gaat trainen. “De tweede
 avond ga ik me bezig houden met het coachen van het kader en opleiden van leden in het bijzonder.” De intentie is uitgesproken om voor de komende drie seizoenen samen te werken.

Met Van Uitert heeft Salvora een echte volleybalman binnengehaald. Zijn volleybaltrainerscarrière begon 25 jaar geleden bij Orion in Doetinchem. Vervolgens stond hij aan het roer bij Longa Lichtenvoorde, Sourcy volleybalschool, DVO Hengelo, WSV Warnsveld, Flash Nijverdal, Rivo Rijssen, De Bevers Lemelerveld en nogmaals WSV Warnsveld. Momenteel is hij bezig aan zijn laatste seizoen als trainer bij Rebelle D1.

‘Alles past mooi in elkaar’
De keuze voor Salvora is een bewuste. “Ik had al enkele jaren contact met Hans Tutert, een echte Salvora-man. We spraken er al vaker over om gezamenlijk wat bij de vereniging te gaan doen, maar dit kwam er nooit van. Op het moment dat er een voorzitter voor de TC gevraagd werd, zijn we weer aan de praat geraakt en na enkele gesprekken zijn we eruit gekomen. Deze keuze heb ik gemaakt, omdat er binnen Salvora zeer veel potentieel talent aanwezig is en een nieuw beleidsplan wordt gerealiseerd. Alles past mooi in elkaar.”

Van Uitert is ervan overtuigd wat te kunnen betekenen voor de Raalter volleybalclub. “Natuurlijk heb ik er 100% vertrouwen in om in deze combinatiefunctie samen met het kader en de leden van Salvora de komende jaren te werken naar een hoger niveau met behoud van de Salvora-cultuur.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.