sallands cross circuit stijlvol afgesloten in olst

Bij de 10 km bij de heren zegevierde Gert-Jan Wassink; Irene Kalter (lid van organiserende vereniging Daventria) won die afstand bij de dames. Sepp Wiggemans (ook lid van Daventria) won de 5 km bij de heren; Olympisch loopster Andrea Deelstra was op die afstand superieur bij de dames.

De huldiging van de winnaars van het Sallands Cross Circuit vindt aanstaande zondag plaats in het Hoftheater. Tijdens de After Party wordt het vijftiende Sallands Cross Circuit feestelijk afgesloten. Dit keer kunnen de loopschoentjes thuis gelaten worden! Aanvang is om 13.30 uur.

5 km

Het eindklassement bij de volwassenen van ziet er als volgt uit. Judith van der Beek uit Zwolle won de 5 kilometer bij de dames onder de 40 jaar. Willemieke Mudde uit Olst werd tweede; Anouk Jansen Holleboom uit Nieuw Heeten derde. Irene Eektimmerman uit Raalte won bij de dames van 40 tot en met 49 jaar. Jolien Schutte uit Olst werd tweede; Esther Eisen uit Zwolle derde. Bij de dames vanaf 50 jaar ging Marian Fuselier uit Heino met de winst aan de haal. Agnes Doedens uit Schalkhaar werd tweede; Thea Ruiter uit Luttenberg derde.

Mark Groot Bronsvoort uit Mariënheem won het 5 km-klassement bij de heren tot en met 39 jaar. Jorn Lammers uit Mariënheem werd tweede; Michiel Broeksma uit Zwolle derde. Bij de heren van 40 tot en met 49 jaar ging de winst naar Melchior van de Pol uit Apeldoorn. Jean Seine uit Zwolle werd tweede; Patrick Dijk uit Raalte derde. Jan Knopert uit Zwolle won het 5 km-klassement bij de heren vanaf 50 jaar. Jos Ruijter uit Ens werd tweede; Lucien Perizonius uit Hengelo derde.

10 km

Sarah-Lynn Reuver uit Wijhe won het 10 km-klassement bij de dames tot en met 39 jaar. Marieka op den Dries-Wermink uit Hellendoorn werd tweede; Janine Kamphuis uit Deventer eindigde als derde.  Angeli Poppe uit Zwolle ging op die afstand met de winst aan de haal bij de dames van 40 tot en met 49 jaar. Ingrid Kapsenberg uit Bathmen eindigde als tweede; Bernadet Heuven uit Luttenberg werd derde. Hennie Teunissen uit Raalte won het 10 km-klassement bij de dames vanaf 50 jaar. Anita Spieker uit Deventer werd tweede; Carla Boekema uit Zwolle derde.

Jos Verdaasdonk uit Raalte zette het 10 km-klassement bij de heren tot en met 39 jaar op zijn naam. Rutger op den Dries Hellendoorn eindigde als tweede; Rick Oosterlaar uit Raalte werd derde. Mark Saathof uit Nijverdal won het 10 km-klassement bij de heren van 40 tot en met 49 jaar. Jeroen ten Klooster uit Wijhe werd tweede; Reinald Bosman uit Zwolle derde. Bij de 50-plussers ging de winst naar René Poppe uit Zwolle; Edwin Ophof uit Raalte werd tweede; Gerard Lugtenberg uit Heino derde. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.