rico harder wint brons op european cup in zwitserland

Zijn eerste partij won hij vrij eenvoudig met een mooie worp (vol punt/ippon), in 37 seconden. In de tweede ronde trof Rico de ervaren judoka Bulekulov. Deze partij wist Rico met een houdgreep voortijdig te beëindigen. Daarna trof hij in de kwartfinale een fysiek sterke Zwitser, waar hij net te weinig punten tegen kon scoren en uiteindelijk zelf in een houdgreep terecht kwam. Daarna wachtte Rico de herkansing met als hoogst haalbare nog de bronzen medaille.

In de herkansing trof Rico eerst twee Duitsers, die hij beiden wist te verslaan; de eerste partij met een armklem en de tweede met een mooie worp (vol punt/ippon).

Daarna mocht hij judoën om de bronzen medaille tegen de Serviër Borenovic. Een moeizame partij, waarbij Rico met een paar kleine scores toch de winst naar zich toe wist te trekken en het brons mee naar huis mocht nemen.

Kortom: een prima start van het judoseizoen voor deze Heinose judoka.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.