rick wim

Uiteindelijk is het nog redelijk goed gekomen met me. Ik heb een vrouw, twee kinderen, een baan en een huis. Ik weet alleen niet wat ik moet stemmen. Toen Wim er de brui aan gaf, heb ik wel eens uitstapjes gemaakt naar D66, SP en VVD. Maar dit jaar weet ik het echt niet meer. Was Wim er nog maar.

Eigenlijk zou ik de partijprogramma’s moeten lezen, maar ik weet ook dat straks aan de onderhandelingstafel de helft van de plannen toch weer sneuvelt. Daarom kijk ik altijd naar de lijsttrekker. Als die mij bevalt, heeft hij (of zij) mijn stem. Vreselijk kortzichtig natuurlijk, maar het scheelt een boel leeswerk.

Na wat droogkomische momentjes van Sybrand Buma te hebben gezien, neigde ik voor het eerst in mijn leven naar het CDA. Buma heeft iets. Ik kan het niet goed uitleggen, maar er is iets grappigs aan die man. Pluspunt vind ik dat er een vis is, die precies op hem lijkt. Google maar eens op ‘Buma vis’.

Maar toch heeft Buma het bij mij alweer verpest. Hij wil namelijk dat kinderen op school staand het Wilhelmus zingen. En hij maakte geen grapje. Ik zeg, voer dan meteen de schooluniformen, de aap-noot-mies leesplankjes en de stokslagen weer in. En laten we allemaal met paard en wagen naar ons werk gaan. God, wat mis ik Wim.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.