raaltenaren lopen en fietsen 500 kilometer voor kankerpatienten

De voorbereidingen van de twee ‘Lef-teams’ zijn inmiddels in volle gang. Zo zijn de lopers en fietsers al goed in training om zich voor te bereiden op de kilometers die ze te wachten staan en de chauffeurs en navigators zijn druk om de route goed uit te stippelen en de rustpunten op de juiste plekken te krijgen. Ook de mensen van de catering en de fysio’s zijn zich aan het voorbereiden.

Geld
Maar buiten dat de reis goed moet verlopen is het ook belangrijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Stichting Roparun en de eigen stichting van het team. Team Lef is namelijk onderdeel van stichting Lef. Stichting Lef Raalte geeft om en zorgt voor gezinnen in de Gemeente Raalte die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden.  

Om zoveel mogelijk geld in te zamelen worden er door de teamleden diverse acties georganiseerd in de regio. Zo staan ze op 23 maart in de keuken en bediening bij restaurant Jan Steen in Heino tijdens de Bourgondische avond, gaan ze op zaterdag 25 maart bij Autowas-Centrum Raalte auto’s wassen in de wasboxen, houden ze een pubquiz op vrijdagavond 9 april bij Borrelzz in Raalte, hebben ze voor Moederdag een leuke actie in petto en wordt er nog een feestavond geregeld bij de Gouverneur.

Volgen
Wil je de verrichtingen van team Lef volgen? Kijk dan Twitter (@LefRaalte), Facebook (Team Lef) Instagram (@teamlef) en staging2.stichtinglefraalte.nl. Team Lef is via de mail te bereiken op het adres info@stichtinglefraalte.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.