Home / archiefcentraal / raaltenaar stopt als burgemeester van losser

raaltenaar stopt als burgemeester van losser

“De reden om te stoppen als burgemeester van Losser is, dat ik ga verhuizen naar het Noorden van ons land”, laat Sijbom weten. “Ik heb daar een nieuwe professionele uitdaging in het bedrijfsleven gevonden als external relations manager bij de NAM.”

Sijbom: “Een andere overweging om deze functie te aanvaarden is, dat ik in deze nieuwe functie mijn werk en privéleven beter kan combineren. Ik ga namelijk wonen in Haren in de buurt van mijn kinderen.En dat vind ik in deze periode van mijn leven van doorslaggevend belang.”

De scheidend burgervader geeft aan dat de beslissing om te stoppen hem erg zwaar valt. “In de afgelopen zes jaren heb ik, met mijn hele ziel en zaligheid, invulling gegeven aan mijn burgemeesterschap. Maar gelukkig gaat het weer goed met Losser. Dat maakt het wel makkelijker om deze prachtige gemeente achter me te laten.”

[facebookpost url=”https://www.facebook.com/msijbom/posts/10155076008012766″]

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.