raaltenaar ronald tops ploegleider in ronde van vlaanderen

Afgelopen maandag kreeg Tops de vraag om de rest van het seizoen ploegleider te zijn bij de Noorse ploeg. In 2009 was hij als een enkele wedstrijden actief bij deze ploeg. Ook in 2008 had hij ook al eens invalwerk bij een UCI ploeg gehad, namelijk DSB (voormalige ploeg van Marianne Vos).

Na een jaar actief te zijn als (social) media-adviseur voor enkele verenigingen, is de keuze toch bij het wielrennen uitgekomen. Regionaal is zeker nog veel winst te halen voor verenigingen om sponsors binnen te halen en tevreden te houden.

Doelstellingen voor 2017 zijn na een paar dagen wel lastig voor Tops. Handhaven in de top van de UCI-ranking is zeker een groot doel. Momenteel staat de ploeg elfde. Ook zou het mooi zijn om dit jaar tijdens het WK in Noorwegen nog een mooi resultaat te kunnen halen. In zijn team heeft hij ook twee Nederlandse dames, te weten Nina Kessler en Ilona Hoeksma.

Na de Ronde van Vlaanderen staan ook nog enkele andere grote wedstrijden op het programma:
16 april – Amstel Gold Race
19 april – de Waalse Pijl
23 april – Luik Bastenaken Luik

Voor Tops bijna thuiswedstrijden zijn:
19 mei – Parel van de Veluwe
20 mei – Salverda Omloop de IJsseldelta (Zwolle)

Alles is te volgen op de site van de ploeg of het twitteraccount van Ronald Tops.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.