raalte bestelt nog meer borden voor aandacht verkiezingen

Bovendien wil burgemeester Dadema via social media een filmpje verspreiden om ook de jeugd op te roepen te gaan stemmen. “Dat werkt beter dan een brief”, stelt hij. Daarnaast zullen de stemlocaties in de verschillende dorpen beter zichtbaar worden gemaakt. Dat gebeurt met zogenaamde beachflags. “Onderzoek heeft uitgewezen dat extra aandacht in de laatste dagen voor de verkiezingen het beste helpt”, vertelt Dadema. “Je moet er constant aan herinnerd worden dat je kunt gaan stemmen. ’s Woensdags, als je opstaat, moet je overal kunnen zien dat er verkiezingen zijn.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.