pvda wil besluit over verkeersproblemen olst pas na zomer

De fractie stelt B en W voor om de komende maanden nader in gesprek te gaan met de inwoners van Olst over dit onderwerp. Wel wil de fractie dat er nog in deze collegeperiode concrete stappen worden gezet om de problematiek te verminderen. “Dat is beloofd”, aldus raadslid René Leber.

Meningen lopen uiteen
Met het CDA organiseerde de PvdA fractie vorige maand een goed bezochte inloop over de verkeersproblematiek. Volgens de PvdA fractie bestaat er onduidelijkheid bij de inwoners over de probleemstelling. “Op de vraag wat nu precies het probleem is kregen wij vaak heel verschillende antwoorden”, vertelt Leber. Hetzelfde geldt voor de oplossingen. “Ook daar lopen de meningen zeer uiteen”. Verder mist de fractie een financiële onderbouwing bij de plannen van het college.

Nog niet met elkaar uitgepraat
Volgens Leber zijn de politieke standpunten over de oplossing van de problemen niet in beton gegoten. “Dat geldt ook voor de PvdA. Wij willen toe naar de beste en meest gedragen oplossing voor Olst. Wij hierover nog niet met elkaar uitgepraat”

De PvdA-fractie heeft de opbrengsten van de inloop avond per brief aangeboden aan het college.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.