programmaboekjes veldtocht olst wijhe gepresenteerd

In totaal werken ruim 25 aanbieders van kunst en cultuur mee aan het programma. Het thema is ‘de IJssel’. Alle leerlingen (bijna 1350 in totaal) zullen verrast worden met een aantal workshops en een speciale theatervoorstelling.

Naast het binnenschoolse programma vinden er ook buitenschools allerlei activiteiten plaats en na tien dagen wordt de veldtocht op vrijdag 24 maart tussen 16.00 en 19.00 uur afgesloten met een eindfeest bij het Infocentrum in Den Nul.De kleurrijke programmaboekjes werden begin vorige week gepresenteerd aan de betrokken leerlingen.

De Veldtocht Olst-Wijhe is een initiatief van de lokale Intern Cultuur Coördinatoren (ICC’ers) en ut Huus. Het project wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Olst-Wijhe, de Provincie Overijssel en het Prins Bernhard Cultuurfonds.
Zie verderstaging2.uthuus.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.