poll de acties rond de ijsselderby gaan te ver

Dit keer kwam het eerste prikje van de PEC-aanhang. Verkeersborden en het wegdek bij Olst werden besmeurd met verf. Eagles-fans reageerden door een elftal poppen aan de strop te hangen boven de Zwolse gracht.

Het eerste ‘geintje’ kost de gemeenschap geld – de boel moest immers weer schoon. Het tweede geval werd al snel vergeleken met de pop van doelman Kenneth Vermeer (die van Ajax naar Feyenoord ging). Daar kreeg de maker een taakstraf voor.

De vraag is dan ook: gaan die acties niet te ver? Wij zijn benieuwd hoe jullie hierover denken. De poll van deze week luidt daarom: De acties rond de IJsselderby gaan te ver. 

[poll id=172]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.