Home / archiefcentraal / paasvuur in wesepe

paasvuur in wesepe

Om de bult zo hoog mogelijk te maken, is er veel snoeihout nodig. Dat kan van nu dagelijks naar het terrein gebracht worden. De organisatie accepteert geen bewerkt hout, boomstammen, pallets of meubilair. Voor een goede toegang tot het terrein zijn grote rubberen matten aangebracht.

De deadline van inlevering van het snoeihout is zaterdag 15 april om 15.00 uur. Een dag later, op Eerste Paasdag, zondag 16 april, wordt de brandstapel om 20.00 uur aangestoken. Daarna is er een feest in de tent bij het paasvuur. 

Lees ook

Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.