Home / archiefcentraal / open wielerdag bij ftc heikera

open wielerdag bij ftc heikera

Na een korte toelichting volgt een mooie route naar Lemele. Het eerste deel van rit (Heino-Lemelerveld-Dalmsholte-Giethmen-Lemele) is gemeenschappelijk, onderweg wordt men door de leden bijgepraat over club.

Tijdens de koffiepauze bij café De Driesprong in Lemele is er volop gelegenheid om vragen te stellen en worden de groepen opgesplitst. De deelnemers krijgen dan namelijk de keuze om verder te fietsen met een rustige of snellere groep (in totaal 55 of 60 km).

Omstreeks 16.00 uur worden beide groepen in Heino terug verwacht (motto: samen uit, samen thuis) en zal in Bij Ne9en onder het genot van een drankje nog even nagepraat worden over de trainingsrit. Graag aanmelding vooraf (niet verplicht) via info@heikera.nl. Let op: een helm is verplicht! Voor meer informatie kun je terecht bij: Raymond Smit mob. 06-10146427. 

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.