onrust bij ga eagles houdt aan decheiver weg als assistent

“Juist nu zijn spelers, club en fans gebaat bij een volle focus op de sportieve strijd om handhaving. Go Ahead Eagles heeft om die reden besloten om Harry Decheiver per direct louter nog in de Voetbalopleiding actief te laten zijn”, zo verklaart de club haar keuze.

Decheiver maakt het seizoen af als trainer van de O19 van Go Ahead Eagles. Deze functie combineerde hij voorheen met het assistent-trainerschap.

Koorman
Tot het einde van het seizoen wordt Marco Koorman toegevoegd aan de technische staf van Go Ahead Eagles als assistent-trainer. Dit gebeurt mede op verzoek van Robert Maaskant. Koorman was al trainer van de beloften en gaat dat trainerschap combineren met het assistent-trainerschap bij de eerste selectie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.