Home / archiefcentraal / olst wijhe even zonder burgemeester na oogoperatie

olst wijhe even zonder burgemeester na oogoperatie

Door de netvliesloslating was het rechteroog van Strien in de 24 uur voor de operatie langzaam nagenoeg blind geworden. Hij is met lokale verdoving geopereerd. De operatie heeft ongeveer een uur geduurd. De chirurg is tevreden over het resultaat.

Ton Strien neemt zich de komende periode in acht en daarop wordt zijn agenda aangepast. Het is de verwachting dat het gezichtsvermogen in zijn rechteroog langzaam weer terugkomt. De scherpte van het zicht zal pas over enkele maanden blijken, dat valt nu nog niet te voorspellen.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.