olst wijhe doet een uur het licht uit voor de aarde

Precies in het midden tussen Wijhe en Olst komen de deelnemers bij elkaar om net als miljoenen mensen over heel de wereld stil te staan bij de schoonheid van de aarde, het mooie Salland en de prachtige IJssel.

Op 25 maart is er tussen 20.00 en 22.00 is er van alles te doen in het donker rondom brasserie Op Duur, bij het infocentrum IJssel Den Nul. Deelname is gratis en voor jong en oud. Er is een foto-expositie van de wereld in schemerlicht, muziek, vuur, theater en nog veel meer.

Hoe meer deelnemers tijdens Earth Hour, des te krachtiger is het signaal en de bewustwording dat we zuinig moeten zijn op onze aarde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.