olst bestrijdt zwerfafval tijdens nldoet

Dit burgerinitiatief, genomen door CDA Olst – Wijhe wordt uitgevoerd met hulp van het zwerfvuilprogramma Mooi Schoon van ROVA. Zij helpen ruimhartig op het gebied van materialen, publiciteit en logistiek en na afloop wordt het ingezamelde zwerfvuil gratis afgevoerd.

NLdoet
Op 10 & 11 maart vind NLdoet plaats, een moment waarbij we wat terug doen voor onze buurt. Op de website van NLdoet staan diverse activiteiten waar nog helpende handen worden gezocht. Het CDA grijpt dit moment aan om Olst een stukje schoner en aangenamer voor natuur en mens te maken. “Wij zien het als onze taak om de aarde, minstens zo goed zoals we hem aantroffen, door te geven aan de volgende generatie”, aldus de partij.

ROVA richt zich met de gemeente Olst-Wijhe, op een integrale aanpak van zwerfvuil. Met de buurtacties, aanwezigheid op evenementen en de campagne Supporter van Mooi Schoon laat ROVA zien dat wij samen verantwoordelijk zijn voor een Mooi Schone buurt. We bereiken dat door naast ons eigen afval optimaal gescheiden weg te gooien, ook af en toe iets extra’s voor elkaar te doen. Kijk voor meer informatie op staging2.mooi-schoon.nl.

Woon je in Olst? Kom dan 10 maart helpen samen met andere buurtbewoners. Geef je op bij Lisanne Spanbroek via cdaolstwijhe@gmail.comVerzamelen gebeurt om 13.00 uur uur bij het station van Olst.

Wil jij ook zo`n actie opzetten in je eigen wijk en hier graag meer over weten? Kom dan gerust langs die dag, of neem contact op met ROVA.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.