netwerkgroep raalte in race voor titel

De BNI staat voor Business Network International. Een wereldwijde netwerk organisatie met lokale afdelingen. “Hier in Raalte doen we het op de Sallandse manier. Lekker nuchter, uitstekende sfeer, delen van elkaars netwerk en vooral het gunnen van de omzet aan een ander BNI lid”, laat Michel Rabelink weten namens de Raalter ondernemers.

“Wekelijks komen we op de donderdagochtend bij elkaar bij Hotel de Zwaan, waar we gezamenlijk ontbijten en netwerken. De statistieken worden bijgehouden en de uitzonderlijke prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven.”

Nominatie
BNI de Wouw Raalte heeft een nominatie ontvangen en behoort tot de ‘best presterende netwerkgroepen van Nederland en Vlaanderen’. “Een bijzondere prestatie voor deze club uit Raalte. De “Sallandse saus” zoals wij het noemen heeft een uitstekend effect!”

Vrijdag 7 april wordt bekendgemaakt wie de winnaar is.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.