Home / archiefcentraal / netwerkgroep raalte in race voor titel

netwerkgroep raalte in race voor titel

De BNI staat voor Business Network International. Een wereldwijde netwerk organisatie met lokale afdelingen. “Hier in Raalte doen we het op de Sallandse manier. Lekker nuchter, uitstekende sfeer, delen van elkaars netwerk en vooral het gunnen van de omzet aan een ander BNI lid”, laat Michel Rabelink weten namens de Raalter ondernemers.

“Wekelijks komen we op de donderdagochtend bij elkaar bij Hotel de Zwaan, waar we gezamenlijk ontbijten en netwerken. De statistieken worden bijgehouden en de uitzonderlijke prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven.”

Nominatie
BNI de Wouw Raalte heeft een nominatie ontvangen en behoort tot de ‘best presterende netwerkgroepen van Nederland en Vlaanderen’. “Een bijzondere prestatie voor deze club uit Raalte. De “Sallandse saus” zoals wij het noemen heeft een uitstekend effect!”

Vrijdag 7 april wordt bekendgemaakt wie de winnaar is.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.