mpf lemelerveld breidt uit met extra podium

Daarop is er een avondvullend programma met FeestDJ Harry, een live-band, het Rad van Poartuin en een flinke doos ‘flantuut’n’. Zender Obama neemt de platenbak mee en Wim Salabim, één van de mannen achter Poar Neem’n, zorgt voor een hoop ongein en spontane fratsen. Bezoekers kunnen via een analoge verzoeklijn plaatjes aanvragen.

Obama
Zender Obama is een vast onderdeel van de vrijdagochtendprogrammering van RadioNL. Elke week neemt deze ‘zendamateur’, zogenaamd even de uitzending over. De presentator vertelt, met een flink noordoostelijk accent, woeste verhalen over de belevenissen van zijn maten ‘John het Platenkanon’ en ‘Benny Telstar’. Dat alles met veel verwijzingen naar groene knuppels en schaaltjes bruin fruit (even voor de duidelijkheid: dat slaat op flesjes bier). Zender Obama’s krachtterm ‘Titom’ kom je overal tegen, net zoals zijn slogan ‘Wat een sound’.

Poar Neem’n
Poar Neem’n is een fenomeen op social media en internet. Twee maten, Wim ‘Salabim’ van Aperlo en John van Aperen uit Elburg (Gelderland), begonnen een paar jaar geleden voor de gein met een Facebookpagina van een zogenaamde politieke partij: ‘de Partij Veur ‘N Poar Neem’n’. De pagina evolueerde in de jaren daarna tot een platform voor gekke filmpjes en andere ‘creatieve gekkigheid’. Vaak in het teken van bier en vrouwen. De pagina heeft inmiddels ruim 130.000 volgers en de fratsen van de heren gaan vaak viral.

Zender Obama en Poar Neem’n trekken sinds eind 2016 gezamenlijk door het land. En vanaf nu zijn ze ook van de partij op het MPF. Naast Lemelerveld zijn ze ook bevestigd voor het MPF in Borger. 

Voorverkoop
Kaarten (vanaf 22,50 euro, exclusief reserveringskosten) zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café-Zaal Reimink in Lemelerveld, Eetcafé de Droadnagel in Haarle,Café de Japperij in Staphorst, De Smulbaai in Heino, CD Hal in Ruinen, Café de Schoenmaker in Luttenberg, Nico de Graaf in Nieuwleusen, Expert in Raalte, Café ’n Esch in Den Ham, Café Vossenhol in Daarlerveen en bij alle vestigingen van Primera. Daarnaast kunt u ook kaarten reserveren via Paylogic.nl en staging2.megapiratenfestijn.nl

Het terrein is geopend vanaf 18.30 uur. Het officiële programma begint rond 19.45 uur. Zie verder staging2.megapiratenfestijn.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.