motorcrosser laing uit haarle pakt punten in mill

Een 7e tijd in de kwalificatie en 13e in het dagklassement is uitermate sterk te noemen. Laing dreef zijn  motor gestaag vooruit tijdens de 2e wedstrijd in de koningsklasse van het ONK MX1 te Mill afgelopen Zondag. 

Laing zijn Hartelmann Yamaha werd tijdens de start van de 1e manche even slim aangetikt door een andere rijder, waardoor hij de balans van zijn motor even kwijt was. Geslepenheid waar Laing nog aan moet werken. Want tussen deze rijders is onbalans funest en scheelt dat meteen een stuk of 10 plekken.

Gelukkig herpakte Laing zich sterk en worstelde zich weer een weg naar voren en finishte als 15e. In de 2e manche ging het een stuk beter. Laing kwam al gauw in het ritme wat hij tijdens de kwalificatie ook had laten zien en finishte als 12e.

Significant detail is dat de Haarlenaar wereldkampioen Jeffrey Herlings achter zich wist te houden. Een sterke prestatie waar er een flink aantal punten in de tas mee naar huis gingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.