Home / archiefcentraal / meer open dagen bij de ijssellinie

meer open dagen bij de ijssellinie

Ook dit jaar zijn er in de periode maart-oktober open dagen op de eerste zaterdag van elke maand. In de (vakantie)maanden juli en augustus is er bovendien élke zaterdag een open dag. Bij wijze van experiment is er dit jaar ook op twee zondagen (2 juli en 6 augustus) een open dag.

Bij de commandobunker van de luchtafweer in Welsum zijn dit jaar drie open zaterdagen. De eerste is op 6 mei. Voor open dagen hoeven bezoekers zich niet vooraf op te geven. Zij kunnen zich tussen 12.00 en 14.00 uur melden bij de hospitaalbunker op landgoed De Haere. Daar staan vrijwilligers/gidsen van de Stichting De IJssellinie klaar om hen een rondleiding te geven. Naast de open zaterdagen zijn er ook dit jaar volop mogelijkheden voor een groepsrondleiding op maat, op (vrijwel) elk gewenst moment. Voor meer info zie www.ijssellinie.nl, mob. 06-51417240 of rondleiding@ijssellinie.nl.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.