meer dan 150 vrijwilligers bij aanleg van pluk en moestuin bij de hartkamp

De openingshandeling bestond  uit het planten van boom door o.a.  Burgemeester Dadema en wethouder Hiemstra. Dat vele handen licht werk maken was na de twee dagen duidelijk. Geholpen door het schitterende weer ligt er nu een prachtige pluk- en moestuin waar veel mensen uit de buurt plezier aan kunnen  beleven. Maar niet te vergeten naast de pluk- en moestuin werden tegelijkertijd  de vele balkons, zitbanken  en plantenbakken onder handen genomen.  Het ziet er allemaal weer stralend uit. Namens het organisatiecomité van NL Doet op het Centraal hart een hartelijk dank voor al het fantastische werk dat is verzet.

Buurtbewoners en belangstellenden zijn harte welkom om een kijkje te komen nemen.  Als men actief wil deelnemen aan dit leuke vrijwilligerswerk,  dan kan dat ook. Neem daarvoor contact op met Hennie Hoeksma, senior medewerker dagbesteding via vrijwilligerscentraalhart@carinova.nl. Uiteraard worden er gedurende het jaar meer activiteiten georganiseerd bij het Centraal Hart. Via de website  staging2.centraal-hart.com is dit dan goed te volgen. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.