Home / archiefcentraal / mediatraining voor zpers in raalte

mediatraining voor zpers in raalte

‘Naast het overtuigend promoten van je bedrijf via de media is het van groot belang om goed voorbereid te zijn op lastige kwesties waarmee je als ondernemer in het nieuws zou kunnen komen. Als je niet goed communiceert in een crisissituatie kan dit je imago schaden en het voortbestaan van je bedrijf bedreigen.’

Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.00 uur van harte welkom om de mediatraining te volgen bij Op1 (boven het Kulturhus Raalte). Daarna kunnen zij in ongedwongen sfeer andere zelfstandige professionals ontmoeten tijdens de  netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis.

Meer weten?
Meer informatie: www.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.