mattie and wietze live vanuit stembureau marle

Het is de tweede keer dat de ochtendshow van Mattie & Wietze vanuit Marle wordt uitgezonden. De ochtendshow op locatie wordt bezocht door burgemeester Strien en Gert-Jan Seegers, lijsttrekker van de Christenunie, die zal ook stemmen in het kleinste stembureau. Ook Mattie & Wietze zelf zullen hun stem uitbrengen in Marle.

Stem waar je wilt

De afgelopen weken hebben de Q-dj’s stilgestaan bij het belang om te gaan stemmen. Dat kan in je eigen gemeente, maar met een kiespas kun je in iedere willekeurige gemeente je stem uitbrengen. Stephan Bouwman vertelt waarom: “We hopen dat er zoveel mogelijk mensen gebruik maken van hun recht om te kunnen stemmen. Nog leuker natuurlijk als ze woensdag langskomen in Marle, zodat we samen met Elly en Wim een opkomstpercentage kunnen neerzetten dat hoger is dan 100%”.

Het kleinste stembureau van Nederland bevindt zich in de woonkamer van Elly en Wim aan de Marledijk 2 in Marle in de gemeente Olst-Wijhe.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.