march indoor jumping luttenberg

Vrijdag 24 maart, zaterdag 25 maart en zondag 26 maart a.s. worden in Manege ‘De Luttenberg’ aan de Looweg te Luttenberg indoor- springwedstrijden voor paarden voor klassen BB t/m ZZ gehouden. De organisatie hiervan is in handen van Paardensportvereniging ‘De Heuvelruiters’.

Deelnemers komen niet alleen uit heel Overijssel, maar ook van buiten de provincie. Bovendien zullen een aantal buitenlandse springruiters tot de deelnemers behoren.

Vrijdag 24 maart is er gelegenheid tot oefenspringen. Dat wil zeggen, dat ook ruiters / amazones zonder startkaart hieraan kunnen deelnemen. Het is gewoon om te bekijken of het paard en ruiter geschikt is om in een bepaalde klasse uit te komen. Er zijn dus geen prijzen aan verbonden.

Zaterdag vanaf 8.30 uur staan mooie parcoursen klaar voor de klassen BB t/m ZZ. In de hoogste klassen Z en ZZ zullen bekende combinaties o.a. Jeroen en Michael Broek, Michael Greeve, Rianne Nalis, Janneke van Noord, Judith Vetker aan de start verschijnen. En niet te vergeten uit eigen gelederen Jeroen Joxhorst met Ecuador, een combinatie, die momenteel in super vorm verkeert. Deze springwedstrijd heeft ook een behoorlijk aantal internationale deelnemers, komend o.a. uit Ierland, Zweden, Libanon, en Engeland. Zij starten voor Nederlandse stallen, meest met een gastlicentie.

Zondag vanaf 9.30 uur start de klasse BB, eveneens een oefenparcours, zonder prijzengeld. Daarna de klassen B (beginners), L (licht). Entree is gratis, een ieder is van harte welkom. Verdere informatie zoals de deelnemerslijst en starttijden en na afloop ook alle uitslagen zijn te vinden op staging2.startlijsten.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.