maaskant volgt de koning op bij eagles

Maaskant wordt vanmiddag gepresenteerd. Ze hoeven hem de weg niet uit te leggen, want Robert was al eerder trainer, assistent trainer én speler in Deventer. Maar er is dit weekend wegens het Nederlands elftal geen eredivisie, dus is er nog een week de tijd de spelers op te peppen voor een laatste spurt.

Met nog zeven wedstrijden te spelen kan de Eagles zich nog veilig spelen want onderin de eredivisie staat het allemaal vlak bij elkaar. Maar voorlopig moet eerst ADO nog ingehaald worden. Die staat een na laatste en heeft twee punten meer binnengeharkt.

Maaskant is bekend met degradatievoetbal. Hij had RBC, Willem II en NAC ook al onder zijn hoede in dergelijke situaties. Dat ging met wisselend succes. Zo is NAC uiteindelijk gedegradeerd.

En makkelijk gaat het voor de Eagles ook niet worden. Neem 2, 5 en 8 april. Dan staan Twente, Feijenoord en Heracles op het programma. Twee keer een Overijsselse derby, een keer tegen de aankomende kampioen die nota bene in de Adelaarshorst drie punten achterliet. Daarna volgen nog Willem II, Groningen, Ajax en Sparta.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.