lintjes voor afzwaaiende brandweerlieden uit heino

In de brandweerkazerne aan de Markstraat in Heino werden Hennie en André speciaal in het zonnetje gezet. Voor deze bijzondere gelegenheid waren de brandweerkorpsen uit de gemeente Raalte uitgenodigd. Beide heren ontvingen de onderscheiding Lid in de orde van Oranje-Nassau.

Hennie Lugtenberg
Hennie Lugtenberg was van 1985 tot en met 2016 vrijwilliger bij de brandweer in Heino en heeft diverse functies bekleed in die 31 jaar. Veel werk heeft hij verzet als Team oefencoördinator en hij was binnen de Veiligheidsregio IJsselland aanspreekpunt voor de vakbekwaamheid. Naast brandweerman in hart en nieren is de heer Lugtenberg zelfstandig melkveehouder.

André Dijkman
André Dijkman was van 1981 tot en met 2016 vrijwilliger bij de brandweer in Heino en heeft in de afgelopen 35 jaar ook verschillende functies bekleed bij het brandweerkorps in Heino. Na het samengaan van de gemeenten Heino en Raalte was de heer Dijkman tien jaar lang de postcommandant in Heino. Naast gedreven brandweerman is de heer Dijkman zeer trouw als medewerker bij Willemsen Installatietechniek in Heino. Daar vierde hij vorig jaar zijn 40-jarig jubileum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.