Home / archiefcentraal / lezingen wederopbouw boerderijen in salland

lezingen wederopbouw boerderijen in salland

Ook in Salland zijn er na de Tweede Wereldoorlog wederopbouwboerderijen gebouwd, in totaal bijna driehonderd stuks. Wilt u het hele verhaal van de Wederopbouwboerderij aanhoren, dan is daar nu de gelegenheid voor. Wat is de reden van het ontstaan van deze boerderij? Wat zijn de verhalen die rondom deze boerderijen spelende in de Tweede Wereldoorlog, waarom lijken ze veel op elkaar en waarom is de aandacht hiervoor nu zo noodzakelijk? 

De inleidingen worden verzorgd door Robert Kemper Alferink, medeauteur van het boek ‘Boerderijen in Salland’ en projectleider van ‘Wederopbouwboerderijen in Salland’.  De avond begint om 20.00 uur en duurt tot  22.00 uur. De toegang is gratis. 

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.