Home / archiefcentraal / lezing plantenvermeerdering in het annahuis

lezing plantenvermeerdering in het annahuis

Planten kunnen ook langs vegetatieve weg vermeerderd worden, er ontstaan dan exacte kopieen van de oorspronkelijke moederplant. Wanneer men bestaande rassen (cultivars) van planten wil vermeerderen zal dit vaak de enige manier blijken te zijn. Gelukkig zijn er verschillende technieken zoals stekken, scheuren, afleggen en enten. Tijdens de demonstratie krijgen de aanwezigen uitleg over de voor-nadelen van de verschillende vermeerderingmethodes die relevant door Brian Kabbes worden voor gedaan. Wij zorgen voor vermeerderingsmateriaal, de gesneden stekken mogen de aanwezigen meenemen om thuis verder op te kweken. Tijdens het hele programma is het mogelijk om vragen te stellen.

Locatie: Annahuis (De Plas 8, 8102 CS te Raalte)

Aanvang: 20:00 uur

Kosten: De lezingen zijn gratis voor leden en niet leden betalen € 3,50 

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.