lezing ozcan akyol in olst verplaatst

Op uitnodiging van Het NUT, departement Olst-Deventer, Boekhandel Korten en Bibliotheek Salland zal de uit Deventer afkomstige Akyol meer vertellen over zijn leven als schrijver en columnist. De oorspronkelijke datum, zondag 26 maart, kon geen doorgang vinden in verband met tv-opnamen.

Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij Korten boek & kantoor in Olst. Leden van ’t Nut en de Bibliotheek en vrienden van Korten betalen 7,50 euro; studenten 5 euro. Kaarten verkocht voor de oorspronkelijke datum kunnen naar Korten teruggebracht worden. Men ontvangt zo nodig het aankoopbedrag retour. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.