lentefeest bij schoenen van pekkeriet

Om te vieren dat de winkel vernieuwd is en de nieuwe collectie zo goed als binnen is, houdt Schoenen van Pekkeriet een klein lentefeestje. Vrijdag 3 en zaterdag 4 maart is er iets lekkers bij de koffie, een hapje, een drankje en een doosje chocolade voor iedereen die schoenen of laarzen koopt. “Op de drie nieuwe damesmerken hadden we al een paar jaar onze zinnen gezet”, vertelt eigenaresse Jeannette Pekkeriet. “Nu, met de nieuwe indeling en ruimte kon dat. Heerlijk natuurlijk, omdat we de dames nu nog beter kunnen voorzien van leuke schoenen. Goed van kwaliteit en pasvorm maar vooral heel mooi om te zien.”

Wat de trends voor het komende seizoen betreft, vertelt Jeannette “Dit seizoen zien we bij zowel de dames als bij de heren veel sneakers. Heel veel wit, maar ook veel reptielenprints in crème, grijs, zilver of rosé. Zwart moeten we niet vergeten, in combinatie met witte zolen. Blauw is een kleur die we vooral bij de heren veel zien. Jong en oud zoekt het toch meer in de casual en het sportieve. Het mag allemaal.”

Naast schoenen heeft de winkel een ruim en wisselend aanbod van accessoires zoals tassen, shawls, portemonnees en riemen. Overigens is de metamorfose bij Schoenen van Pekkeriet nog niet helemaal af. De schoenenzaak heeft namelijk ook plannen om de herenhoek aan te pakken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.