lemele komt sneu weg in kloosterhaar

Aanvoerder Remon Kleinlugtenbeld kijkt liever vooruit, dan terug op het jammerlijke vertrek van Jansen. Het heeft niet gebracht wat beide partijen vooraf hadden verwacht en gehoopt, maar zijn vervanger Warmelink is goed begonnen. “Oké, het levert geen punt op, maar we hebben onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld tot nu toe. Dat biedt perspectief.” De ervaren ad interim heeft aan fanatisme niets ingeboet en dat slaat over op de spelers.

Daarnaast zijn de accenten iets verlegd, of eigenlijk teruggedraaid. “Enkele spelers staan weer op voor hun vertrouwde posities. Mijn broer Sander en Bart Petter staan weer achterin, waar ze het best tot hun recht komen. Zelf heb ik een meer vrije rol gekregen en dat pakte niet alleen voor mij, maar voor het hele elftal goed uit.”

Het dit seizoen zo geplaagde Lemele groeide op de Polderhoek in het duel. “Zeker nadat Ruan Weelink na een half uur spelen een strafschop stopte. We waren bovenliggende partij en hadden onszelf moeten belonen”, vond Kleinlugtenbeld. Kort voor tijd slaat het noodlot toe, als een inzet van Dennis Jurgens via de kluts achter Weelink tegen de touwen slaat. 1-0, het zoveelste verlies, dit seizoen, maar goed, dit was er eentje waar Warmelink mee verder kan. 

In klasse 3D blijft Lemele hekkensluiter, met een punt uit zeventien duels.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.