Home / archiefcentraal / leerlingen capellenborg ruimen zwerfafval op

leerlingen capellenborg ruimen zwerfafval op

Plaatselijk Belang Den Nul-Fortmond-Duur ontvangt regelmatig klachten/meldingen van inwoners die zich ergeren aan het zwerfafval langs de weg en dan met name langs de schoolroutes. Ieder jaar is het goed te merken dat de scholen weer zijn begonnen, omdat de hoeveelheid troep dan toeneemt. Plaatselijk Belang heeft contact gezocht met de directie van de Capellenborg om het zwerfafval onder de aandacht te brengen. Op vrijdag 10 maart doet de Capellenborg mee aan NL Doet. Tot de acties behoort nu ook het opruimen van de omgeving van de school en de schoolroutes. De afspraak is dat de leerlingen het afval langs de Scherpenzeelseweg en de parallelweg onderlangs de dijk van Den Nul tot Olst gaan opruimen. 

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.