leden rabobank stemmen bij hart voor salland actie

Met een financiële bijdrage van Hart voor Salland aan (sport-) verenigingen en stichtingen in Salland heeft Rabobank een aandeel in initiatieven die deze organisaties willen realiseren. Het succes van de afgelopen jaren zorgt ook nu weer voor een stijging van het aantal deelnemende organisaties. Dit jaar kunnen de leden van Rabobank Salland het beschikbare budget van € 150.000,- via hun stemmen verdelen over de 400 deelnemers.

Deze week ontvangen de ruim 23.000 leden van Rabobank Salland hun stemkaart in de brievenbus. Door op de speciale Hart voor Salland website staging2.mijnbankenik.nl/salland/hart-voor-salland in te loggen met de persoonlijke stemcode kunnen zij van 10 tot en met 20 maart vijf stemmen verdelen over de organisaties die zij een warm hart toedragen.

In 2016 brachten 7.652 leden in totaal 37.515 stemmen uit. Rabobank Salland verwacht dat haar leden ook dit jaar weer massaal zullen stemmen. De verenigingen en stichtingen die meedoen kunnen een financieel steuntje in de rug goed gebruiken. Zij hopen daarom ook dat er veel wordt gestemd en roepen hun achterban op om op hen te stemmen.

Om hun keuze te bepalen kunnen de Rabobank-leden in de stemmodule zien welke verenigingen en stichtingen meedoen aan Hart voor Salland. Via hun stemmen hebben de leden van de Rabobank een aandeel in een vitale en leefbare woon- en werkomgeving. En daar profiteert uiteindelijk de hele Sallandse gemeenschap van.

Op maandagavond 10 april is grote Hart voor Salland-finaleavond in de Deventer Schouwburg. Dan wordt het aantal uitgebrachte stemmen bekendgemaakt en gekoppeld aan het budget van € 150.000,-. Zo wordt bekend wat de waarde van een stem is en welk bedrag op de cheque staat die de verenigingen en stichtingen op de finaleavond ontvangen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.