landstede verslaat aventus in boeiend zorgdebat

Het Debat van de Zorg vond in drie debatvormen plaats voor een publiek van ruim honderd man. Er werd gesproken over meer handen aan het bed in de zorg, langer thuis wonen, marktwerking in de zorgsector en de plannen voor een nationaal zorgfonds.

Winnaar
De jury, bestaande uit Henk van Zwam (voorzitter Raad van Bestuur Carinova), Bea Spoor (coördinator Huize Salland) en Martijn Eilander (coördinerend wijkverpleegkundige Thuiszorgteam Voorstad), had het er moeilijk mee, maar kwam uiteindelijk tot het oordeel dat het team van Landstede had gewonnen en de wisselbeker in ontvangst mocht nemen. Volgens de jury gaf de doorslag dat de Landstede-studenten de kwesties iets breder benaderden, vanuit het perspectief van de cliënt én dat van de zorgmedewerker.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.