ladies green night bij schulten feel fashion

De afgelopen weken is de winkel, met medewerking van Juud & Jul en Vloedgraven Bloemen & Wonen al omgetoverd tot een heuse ‘green zone’ vol planten, een groene bank en lifestyle en interieur producten. Komende maandagavond komen daar nog extra lente-ingrediënten bij. Negen dames van de Wijhese fietsvereniging ‘Vrouwen op de Fiets’ showen in een tweetal modeflitsen een aantal nieuwe outfits.

DJ Nils verzorgt de muziek en Hans en Remko maken groene hapjes om te proeven. Caroline van het merk Kyra&Ko is deze avond aanwezig om stijladvies te geven en Stevens optiek demonstreert de gloednieuwe ‘Penn & Ink eyewear’-collectie. Het team van Schulten Feel Fashion staat klaar om van alles te vertellen over de lentelooks van 2017.

Er is plaats voor maximaal tachtig bezoeksters. Graag opgave via mail@schultenwijhe.nl. Schulten Feel Fashion daagt de bezoeksters uit een ‘groen object’(mag van alles zijn) mee te nemen voor deze avond. De meest origineelste maakt kans op een sieraad van Ellen Beekmans. De Ladies Green Night duurt van 19.00 tot 21.30 uur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.