Home / archiefcentraal / ladies green night bij schulten feel fashion

ladies green night bij schulten feel fashion

De afgelopen weken is de winkel, met medewerking van Juud & Jul en Vloedgraven Bloemen & Wonen al omgetoverd tot een heuse ‘green zone’ vol planten, een groene bank en lifestyle en interieur producten. Komende maandagavond komen daar nog extra lente-ingrediënten bij. Negen dames van de Wijhese fietsvereniging ‘Vrouwen op de Fiets’ showen in een tweetal modeflitsen een aantal nieuwe outfits.

DJ Nils verzorgt de muziek en Hans en Remko maken groene hapjes om te proeven. Caroline van het merk Kyra&Ko is deze avond aanwezig om stijladvies te geven en Stevens optiek demonstreert de gloednieuwe ‘Penn & Ink eyewear’-collectie. Het team van Schulten Feel Fashion staat klaar om van alles te vertellen over de lentelooks van 2017.

Er is plaats voor maximaal tachtig bezoeksters. Graag opgave via mail@schultenwijhe.nl. Schulten Feel Fashion daagt de bezoeksters uit een ‘groen object’(mag van alles zijn) mee te nemen voor deze avond. De meest origineelste maakt kans op een sieraad van Ellen Beekmans. De Ladies Green Night duurt van 19.00 tot 21.30 uur. 

Lees ook

Bestuursleden Stichting Ouderenwerk Heino nemen afscheid

HEINO – Stichting Ouderenwerk Heino heeft tijdens de laatste vergadering van het afgelopen jaar, afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.