kwiek badminton wint na 31 jaar eigen toernooi in tijenraan

Door de opzet van het toernooi speelt ieder team drie volledige wedstrijden verdeeld over de dag. Met in de middagpauze een gezamenlijke lunch. De deelnemers ervaren deze opzet als uitdagend en gezellig. Een mooie combinatie die ook in deze tijd blijkbaar zeer wordt gewaardeerd.

Aan het einde van de dag bleek Kwiek Badminton uit Raalte de best presterende vereniging en werd als overwinnaar van het toernooi uitgeroepen. De laatste keer dat Kwiek de Salland Cup beker in eigen huis wist te houden, was in het jaar 1986, Een volle 31 jaar geleden.

Deze editie werd wederom gesponsord door Koopman Installatie uit Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.