kruising ganzeboomlaan mettingenlaan vanmiddag weer geopend

Wethouder Wout Wagenmans: “Voor de verkeersveiligheid was het van groot belang dat het kruispunt aangepakt is. Ik ben blij dat we ook samen met input van de gebruikers tot de deze oplossing zijn gekomen. Het vervolg is  dat het fietspad vanaf de kruising tot de Weidelaan, geasfalteerd gaat worden om zo het comfort van de fietser verder te verbeteren.”

Verkeersonderzoek
Het kruispunt is naar aanleiding van een aantal ongevallen onderzocht door verkeersbureau Goudappel Coffeng. Uit dit advies is een aantal maatregelen gekomen die vertaald zijn in een verkeerkundig ontwerp dat de afgelopen maanden is uitgevoerd.

De werkzaamheden zijn, ondanks de vorst, volgens planning verlopen. Vanwege het uitvoeren van werkzaamheden rondom het spoor is er ook voor gekozen om twee nachten door te werken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.