Home / archiefcentraal / koningsloop in wijhe keert terug op programma

koningsloop in wijhe keert terug op programma

De derde editie van de Koningsloop wordt gehouden op woensdagavond 26 april, de avond voor Koningsdag. Dit jaar met volledig nieuwe routes voor zowel kinderen, recreanten als prestatielopers. Start en finish is in de Langstraat. Er zijn afstanden van 600 meter, 1,2 km, 1,8 km, 5 km en 10 km.

Voor kinderen is deelname aan de Koningsloop gratis. Voor de 5 en 10 kilometer zijn de kosten 5 euro (na-inschrijving 6 euro). Een deel van het inschrijfbedrag zal ten goede komen aan een goed doel. Het programma begint om 18.00 uur met de 600 meter. Daarna volgen de 1,2 km (18.10 uur) en de 1,8 km (18.25 uur). Het startschot voor de 5 en 10 km wordt gegeven om 19.00 uur. Inschrijven kan via www.mijninschrijving.nl. Meer informatie is te vinden op www.verenigdcomitewijhe.nl.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die op de avond zelf willen helpen bij bijvoorbeeld het aangeven van de route voor de hardlopers of bij de waterpost, etc. Opgave kan bij Dorus Schalkwijk via koningsloopwijhe@gmail.com. Bellen kan ook: 0570-632045.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.