koningsloop in wijhe keert terug op programma

De derde editie van de Koningsloop wordt gehouden op woensdagavond 26 april, de avond voor Koningsdag. Dit jaar met volledig nieuwe routes voor zowel kinderen, recreanten als prestatielopers. Start en finish is in de Langstraat. Er zijn afstanden van 600 meter, 1,2 km, 1,8 km, 5 km en 10 km.

Voor kinderen is deelname aan de Koningsloop gratis. Voor de 5 en 10 kilometer zijn de kosten 5 euro (na-inschrijving 6 euro). Een deel van het inschrijfbedrag zal ten goede komen aan een goed doel. Het programma begint om 18.00 uur met de 600 meter. Daarna volgen de 1,2 km (18.10 uur) en de 1,8 km (18.25 uur). Het startschot voor de 5 en 10 km wordt gegeven om 19.00 uur. Inschrijven kan via staging2.mijninschrijving.nl. Meer informatie is te vinden op staging2.verenigdcomitewijhe.nl.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die op de avond zelf willen helpen bij bijvoorbeeld het aangeven van de route voor de hardlopers of bij de waterpost, etc. Opgave kan bij Dorus Schalkwijk via koningsloopwijhe@gmail.com. Bellen kan ook: 0570-632045.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.