kas gorter en pony daisy behalen zilveren medaille

Als laatste in zijn klasse mocht Kas van start gaan. Hij verreed een keurige proef. De juryleden, maar liefst drie tegelijk, sc hreven slechts een paar kleine puntjes op het protocol. Na zijn proef was het druk rekenen. Na enkele ogenblikken wachten werd de spanning doorbroken. De einduitslag: Kas is tweede!

De feestvreugde barstte los. De vele supporters van ponyclub de Heuvelruitertjes vierden feest, samen met Kas en zijn familie. Tweede van Nederland, een super prestatie en maar 0,5% achter de nummer één. Dus het was super spannend.

Bij thuiskomst waren de woning en de stal van Daisy helemaal versierd. Wederom een mooie verrassing. Het werd voor Kas een dag met een zilveren rand, waar hij volop van genoten heeft. De ponyclub feliciteert Kas met zijn uitstekende prestatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.